fbpx
aeryne insamling radiohjälpen

Med anledning av den rådande pandemin har Tradera en välgörenhetskampanj i samarbete med Radiohjälpen. Vi har därför just nu två auktioner live för att bidra till insamlingen!

Till vinnaren av den första auktionen ger vi möjlighet till att få bli ansiktet utåt för Aérynes Junikollektion tillsammans med sin bästa vän! En halv dags fotografering med professionell fotograf, hår, make-up och styling. Bilderna kommer att användas för Aérynes officiella Junikampanj, som kommer att synas globalt på vår hemsida och på sociala medier. 

Vår andra auktion ger chans till att tillsammans med vår designer få designa en egen klänning från Aérynes ateljé i Paris.  Vinnaren kommer att få skissa, välja tyger och vara med i varje steg tills klänningen är klar. Det blir en one-of-a-kind klänning, som Aéryne skapar exklusivt för vinnaren av auktionen.

Vi behöver akut bistå de människor som drabbas hårdast av viruset och isoleringen. Många äldre och sjuka har svårt att handla mat och mediciner, medan barn med underliggande sjukdomar isoleras när de inte kan gå till skolan. Hjälp oss att hjälpa dem!

 Var rädda om er!

BE THE FIRST TO KNOW

Sign up for our newsletter to receive the latest news & 10% off your first order

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.